Iako se za vikend igra nekoliko desetina utakmica na teritoriji Opštine Gradiška, jedna će biti na skeneru svih, i to ona iz najnižeg ranga takmičenja, Opštinske lige Gradiška!

Derbi 15. kola odigraće Laminci i Omladinac iz Brestovčine, utakmicu koja će najvjerovatnije odlučiti putnika u viši rang takmičenja.

Četa Milana Kneževića u Lamince dolaze sa prvog mjesta sa 37 bodova, četiri više od Laminaca, ali i utakmicom više. Zanimljivo još uvijek nisu osjetili gorčinu poraza i  žele da nastave niz utakmica bez poraza i sada, ili će seriji doći kraj baš u Lamincima…

S druge strane Laminci  su  igrački kadar pojačali s nekoliko dobrih pojedinaca, koji su donijeli dodatni kvalitet, cilj je  jasan prvo mjesto i plasman u viši rang, ali da se želje ostvare prvo treba savladati direktnog konkurenta iz Brestovčine.

Evo za naš portal i izjava iz oba tabora pred nedjeljnu fudbalsku svetkovinu u Lamincima.

-Omladinac je dobra ekipa, koja u svojim redovima ima nekoliko odličnih igrača.   Mi naravno idemo na pobjedu kao i u svakoj utakmici, jer jedino tako možemo do prvog mjesta. Nadam se dobroj utakmici i pobjedi naše ekipe – poručio je Saša Dejanović prvotimac Laminaca.

– Očekujem dobru utakmicu, praznik fudbala! Dobra ekipa su Laminci. Možda imaju previše igrača iz Banjaluke, to je loša politika kluba, ali vrijeme će pokazati svoje, to nas uopšte ne interesuje. Imaju veliki broj kvalitetnih igrača, koji mogu dati  gol u svakom trenutku, ali najveća će opasnost za naš gol biti Vlado Savković iz slobodnih udaraca – istakao je Predrag Belenzada, fudbaler Omladinca.

Utakmica u Lamincima igra se na Vaskrs, u nedjelju, 8. aprila s početkom u 17 časova.

G. Popović