Vikend iza nas nije ponudio očekivanu posjetu u ligama koje su pod patronatom FSRS, dakle Prva, dvije druge, Istok i Zapad, te tri regionalne, Istok, Centar i Zapad. U svih šest liga sakupilo se 6.030 gledalaca na 46 utakmica, ili u prosjeku po meču 131 ljubitelj fudbala.

Prva liga je bila najgledanija, ali ništa iznad prosjeka, na devet utakmica 2.290 gledalaca, ili po meču oko 250 gledalaca. Ponovo njaviše publike u Srpskoj, na svom meču imala je Omarska koju je u duelu sa Željezničar Sport team pratilo 700 gledalaca.

23. kolo na drugoligaškom Istoku pratilo je na osam utakmica 880 gledalaca, ili u prosjeku 110 po meču. Najviše ih je bilo u Janji u sudaru Podrinja i Jedinstva iz Roćevića, njih 250.

23. kolo na drugoligaškom Zapadu donijelo je 1.000 gledalaca na osam utakmica, a ona najgledanija bila je u Šipovu, između Gorice i Progresa, sa 220 navijača na tribinama.

RFL Zapad u 20. kolu na šest utakmica skupio je 550 navijača ili u prosjeku po meču 90, a na utakmici Lijevče – Bratstvo Kozinci u Novoj Topoli ukupilo se gotovo polovina od ukpnog broja, čak 250.

22. kolo RFL Centar na osam utakmica privuklo je 660 ljubitelja fudbala, ili u prosjeku 80-ak gledalaca po meču. Dva duela gledalo je po 150 gledalaca, mečeve između Omladinca i Hajduka, te Skugrića i Sloge Dugo Polje.

21. kolo RFL Istok posmatralo je ukupno 650 gledalaca na sedam mečeva, ili u prosjeku po susretu 90-ak ljubitelja fudbala, a najveću pažnju privukao je meč Majevica – Ljeskovac kojem je svjedočilo 170 gledalaca.

Prošlo kolo bilo je mnogo posjećenije, a šta će donijeti vikend pred nama ostaje da se vidi, ali svakako da šampionati ulaze u završnice, i da je pred nama veliki broj zanimljivih mečeva koji bi trebali privući publiku na stadione.