Reprezentacija PFS Banjaluka plasirala se u polufinale amaterskog Kupa Regija!

U odličnom meču na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Banjaluci, domaća selekcija je savladala Unsko-sanski kanton sa 6:3. Meč je obilovao velikim preokretima, domaćin je poveo 2:0, potom su gosti do poluvremena okrenuli na 2:3, ali kvalitet je na kraju došao do izražaja i PFS Banjaluka ima priliku da se bori za prestižnu nagradu i učestvovanje na Evropskom šampionatu amaetrskog kupa regija.

Strijelci za PFS Banjaluka bili su Stanko Malinović (‘2 i ‘56), Pero Vučković (‘8), Želimir Đukarić (‘63), Pero Pastir (‘68), te autogol Armina Šljivara (‘84). Za goste su pogađali Adnan Hamzabegović (‘18), Nusmir Fajić (‘42), te autogol Jovana Dubravca (‘45).

Reprezentacija PFS Banjaluka nastupila je u sledećem sastavu: Ilić, Vuklišević (od 72. Nedić), Vučković, Peno (od 70. Ljubojević), Trninić, Dubravac (od 61. Miladinović), Tomičić, Bundalo, Pastir, Đukarić (od 73. Bašić), Malinović.

Selektorski tim čine Nebojša Anđelić, Branko Ponorac, Vladimir Đurđević i Milan Bjelić.

– Zaslužena pobjeda! Utakmica sa čudnim tokom, mi smo vodili 2:0 pa gosti okrenuli 3:2 do poluvremena. Naš kvalitet i širi roster su došli do izražaja na ovom meču. Igračima i stručnom štabu čestitam na pobjedi i plasmanu u polufinale. I posebno zahvalnost bi iskazao mom prijatelju Nenadu Kalašu, koji je pomogao oko svega opreme, organizacije utakmice i svega što je bilo potrebno da imamo sve uslove. Danas je malo takvih mladih ljudi koji su u fudbalu, vjerujem da će društvo to prepoznati – naveo je selektor PFS Banjaluka Nebojša Anđelić.