U Banjaluci je nedavno organizovana promocija prvog singla mladog i talentovanog pjevača Damjana Vračara. Ovaj mladi muzičar privukao je veliku pažnju u cijeloj regiji svojim sjajnim nastupima u “Zvezdama Granda”, a za novu godinu je imao prilike nastupati pred svojim sugrađanima nakon Lepe Brene.

Pjesma “Oboren pogled” je premijerno prikazana u Banjaluci uz prisustvo brojnih zvanica iz javnog života i kolega muzičara koji su došli da podrže mladog kolegu.

Cijeli tim koji je radio na novom hitu “Oboren pogled” je iz Beograda, muziku potpisuje Dragan Radonjić, aranžman Vuk Matić, a produkcija TV spota Dejan Marković.

Mladi izvođač Damjan Vračar je povodom promocije prve autorske pjesme i singla izjavio:

-Zaista sam presrećan da sam dobio svoju prvu pjesmu, na kojoj se radilo dugo vremena. Zahvaljujem se cijelom timu koji je radio na ovom singlu, a isto tako i mojoj porodici na velikoj podršci i svim sponzorima koji su pomogli da danas promovišemo ovaj hit. Ovo je velika stvar za mene lično i motiv da radim još više za uspješan nastavak moje daljnje karijere. Nadam da će se publici ova numera i video spot dopasti – izjavio je ovaj mladi šesnaestogodisnjak koji je ujedno i proslavio svoj rođendan na promociji prvog singla.