Donatorsko veče Mladog Krajišnika u Kukuljama bio je pravi spektakl!

Preko 400 zvanica i estradni umjetnici poput Baje Malog Knindže, Milijane Drljače, Miše Davidovića….od skromne svečanosti napravili su prvorazredni događaj sa brojnim zvanicama iz svih sfera javnog života, opštine Srbac, ali i cijele regije. Inače, povod je bio 48 godina rada ovog kluba, koji se uspješno takmiči u popularnoj “kajzerici”, Područnoj ligi Gradiška.

Sekretar kluba, Radojica Vidović, naglašava da u ovoj sezoni klub ostvaruje dobre rezultate.

-Trenutno smo četvrti na tabeli. Namjera nam je da ostanemo u ovom rangu takmičenja i igramo lokalne derbije sa ekipama iz susjednih sela u gradiškoj i laktaškoj opštini. U planu je rekonstrukcija svlačionica a u saradnji sa Fudbalskim savezom BiH trebalo bi do kraja godine da se uradi prekrivanje tribina, na čemu smo zahvalni predsjedniku FSRS i FSBiH Vici Zeljkoviću. predsjedniku saveza Vici Zeljkoviću. Urađena je prva faza radova, postavljeni su stubovi i odrađeno ono što je za sada trebalo i očekujemo novu uplatu za nastavak radova – rekao je Vidović.

Svečanosti su prisustvovali načelnik opštine Srbac Mlađan Dragosavljević, zamjenik načelnika Vladimir Gužvić, predsjednik Skupštine opštine Miloš Budić, poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Milan Petković, poslanik Narodne skupštine Republike Srpske Srđan Todorović, predsjednik PFS Gradiška Miloš Brkić, predsjednik GFS Gradiška Ilija Smiljanić, predsjednik GFS Laktaši Igor Radeljić, delegat Skupštine FSRS i potpredsjednik Opštinskog fudbalskog saveza Srbac Jelena Školnik….

Prodajom ulaznica i tombolskih listića sa bogatim fondom nagrada, koje su obezbijedili sponzori, na manifestaciji su prikupljena značajna donatorska sredstva za rad i funkcionisanje kluba u narednom periodu.

FOTO: “Radio Srbac”