Na kraju takmičarske sezone u Područnoj ligi PFS Doboj, sveopšta lakrdija. Iako smo najavili http://pravdabl.com/zna-se-bsk-u-nedjelju-pobjedjuje/, ono što su svi znali, da će utakmica posljednjeg 26. kola Područne lige PFS Doboj,u Gornjoj Slatini, između Budućnosti i BSK-a iz Bušletića biti završena pobjedom gostiju, to se i obistinilo. Bolje reći, scenaristi su svoje djelo i realizovali. Rezultat 3:4. Time je ekipa iz Bušletića i zvanično opstala u ovom rangu takmičenja.

Na utakmici je bio i specijalni posmatrač ispred PFS Doboj, a nadamo se da je napisao da se radilo o  lažiranoj utakmici, jer se već sve znalo unaprijed. Da je to bila maltene prijateljska utakmica, govori i činjenica da nije bilo niti jednog kartona, a nakon utakmice, gosti su domaćina častili i sa pečenim prasetom, pošto su “bili ubijeđeni u svoju pobjedu”, da bi na kraju sa domaćinima u sali Doma kulture u Gornjoj Slatini, zajednički sve proslavili, o čemu govori i ova fotografija.

Ostaje da se vidi šta će uraditi Izvršni odbor PFS Doboj, odnosno da li će raditi svoj posao ili pustiti da neregularnosti budu normalna pojava.