Da u fudbalu Srpske sve je moguće, najbolje potvrđuje primjer iz Novog Grada, o kojem smo već nadugo i naširoko pisali, kao i glavnom negativcu sa meča arbitru Bojanu Vujanoviću.

Međutim, kao da nije bilo dovoljno cirkusa, pa smo svjedoci novoga, ovaj put glavna rola pripala je kontroloru Daliboru Anđiću iz Omarske. Za sudijsku bruku Vujanovića je nagradio sa 8.4, dok je pomoćnicima Draganu Kesiću i Branislavu Zvijercu podjelio  8.5! Đavolu malo bilo….

Očigledno da su dupeuvlakači Mile Kovačevića dobili izadatak da pokriju svu lakrdiju, pa je i delegat Bojan Milkanović u svom izvještaju napisao da je prekid trajao četiri minuta, što je notorna laž, jer je trajao 15!

Takođe, zaboravila su službena lica dodati da da je Ljubić, u trenutku kada je ostao bez igrača (crveni karton Nebojši Vasiću o kojem ćemo posebno), trebao nastaviti meč sa desetoricom, ali ga je nastavio sa 11! Kada su sa domaće klupe protestovali i rekli koliko ima prnjavorčana na terenu, Vujanović je samo odmahnuo rukom i rekao”Igraj”!

Naša fotografija, kada je nastavljen meč jasno pokazuje koliko je Ljubićevih igrača u polju, svih 11! I zato se dobija ocjena iznad prosjeka.

Previše nemilih scena da bi bile slučajne složiće se svi ljubitelji fudbala.

Ostaje nam da vidimo na kojem rangu će završiti Anđić sljedeće sezone. Za poslušnost, dobija se mnogo toga….