Fudbaleri Omarske vrijedno rade i treniraju pod palicom trenera Milenka Vulete. Odigrana je i prva prijateljska utakmica, i to u Krupi na Vrbasu gdje je savladan FSA sa 5:2, a strijelci za drugoligaša bili su Krecelj 2, Panić, Dejan Z Romanić i Đ. Rosić.

Omarska je u ovom meču nastupila u sledećem sastavu: Drinić, B. Romanić, D. Nišević, Višić, Anđić, Zdjelar, Grahovac, Da. Romanić,  Đ. Romanić, Dejan Z Romanić, Hrvaćanin. Još su igrali: Panić, Krecelj, DraganRomanić , Gavranović, Jokić, Dobraš, Vučenović, D. Stojnić , M. Radanović . 

Trener Vuleta je pružio šansu svim igračima, pa i mladima od kojih se očekuje da vrlo brzo postanu nosioci igre. Treba istaći da su za prvi tim Omarske debitovali ZoranDobraš, Duško Stojnić  i Dario Radanović.

Uz ovu konstataciju treba dodati da u Omarskoj nije bilo niti jedne promjene u igračkom kadru, niti dolazaka, niti odlazaka, što je prava rijetkost na našim terenima.

Sledeće nedjelje (18. februara ) Omarska igra u Saničanima protiv Sloge, a sedam dana kasnije (25.februara)  gostovaće Partizanu u Kostajnici.

Prvi dio sezone u Drugoj ligi Zapad Omarska je završila u donjem dijelu , 13. poziciji sa 16 bodova, ali čak 11 više od poslednje dvije ekipe Željezničara i BSK-a, što im daje mir da u nastavku mogu igrati rasterećno.