Gospodo koja danas vladate Banjalukom, imate li imalo stida što ste dozvolili grupi drogera da iz “zloglasne” Akvane maltertiraju trećinu grada svojim urlanjem i prekomjernim decibelima sve do 2.30 poslije ponoći.

Neka vas bude sramota posebno preživjelih boraca antifašista kojima ste se narugali u lice 9. maja kada cijeli slobodarski svijet proslavlja Dan pobjede nad fašizmom.

Da li ste se upitali koliko je te noći ratnih vojnih invalida, bolesnih, djece, i svih čestitih građana Banjaluke ostalo budnim? Niste, jer je Vas miran san odavno napustio, pa ako ga nemate vi, nemoraju imati ni čestiti građani ovog grada….

Gradonačelnik prije vas čvrsto je obećao da će ovakve manifestacije izmjestiti iz centra grada. Vjerovali smo da će i vašim dolaskom ta praksa biti nastavljena, ali smo se prevarili!

Očigledno je da našu muzičku scenu kreira prvi droger (roker) grada, čije preduzeće ima i ekskluzivitet za ovakve vrste manifestacija.

Gospodo, gdje su interesi običnih malih građana, koji uredno plaćaju svoje obaveze i od njih i finansirate ovakve “tandrbale”.

Neka vas bude sramota,  da Joja i Šoša mogu ustati iz groba, bila bi vama ona čuvena”Drž se žuti…”

Rade Radinković