Na “Čairama” ništa novo! Blijedo izdanje BSK-a koji je doživio još jedan poraz na svom terenu i sa jednim bodom ostao je prikovan za dno tabele na drugoligaškom Zapadu. Mjeru “romantičarima” u premijernom meču 7. kola uzele su Dubrave, i to minimalnim rezultatom (0:1), ali treba biti iskren pa reći da je gol banjalučana visio u zraku svih 90 minuta, i pravo je čudo da je iza leđa Šajića završila samo jedna lopta.

A taj trenutak odluke dogodio se u 78. minutu, odbrana BSK-a nespretno je reagovala na 20-ak metara od svog gola, lopta u prazan prostor prema Demi koji izlazi jače iz jednog duela, zaobilazi Šajića i rutinski pogađa za 0:1, i za nova tri boda izabranika trenera Đorđe Grujičića, koji su ovim trijumfom barem privremeno izbili na vrh tabele sa 14 bodova.

BSK – DUBRAVE 0:1 (0:0)

Strijelac: 0:1 Demo (78). Stadion: “Čaire”. Gledalaca: 100. Sudija: Velimir Drinić (Modriča). Pomoćnici: Stanko Todorović (Doboj) i Ljubiša Lukić (Modriča). Delegat: Vlado Marković (Doboj). Kontrolor: Radenko Kukavica (Novi Grad). Žuti kartoni: Pejaković, Trivić (BSK), Kostić, Berić (Dubrave).

BSK: Šajić, Pejaković, Subić, Stanišić, Trninić, Tatić (od 76. Gatarić), Karalić, Stevandić, Plavšić (od 67. Sakić), Trivić, Gajanović (od 84. Trokić). 

Dubrave: Vasić, Radosavac, Kostić, Hadžialagić, Janković, Gavrić, Berić (od 82. Glišić), Milaković (od 67. Dimitrijević), Pilipović, Vukajlović, Kumić (od 46. Demo).