Gospodo kada ovo pročitate  odredite svoje “junake”, ko je ko, u ovoj priči:

Pokušaću da opišem, što krače mogu, o dešavanjima u rukometu u RSRS. Malo ću spomenuti i RS BiH u vrijeme Smaje Karačića u ostavci, koja nikada neće biti sprovedena, kao i njegovog vezira Zdravka Miličevića. Obojica imaju prečutnu saglasnost nadležnih u pljački i uništavanju rukometa u RSRS i u RSBiH.

Zdravko Miličević, o njemu sam već pisao u negativnom smislu, čovjek koji je uništio rukomet u RSRS, a i u RS BiH. On je „nevin“, a već 9 godina vodi rukomet i ništa nije „znao“ niti je bio upoznat sa zbivanjima u rukometu. U ovom slučaju rukomet smrdi od GLAVE u RSRS, a to je Zdravko Miličević.

PRVI ALIBABIN HAJDUK:

Dragomir Šaponja, o njemu mnogo znam, o njegovim kriminalnim radnjama; šta je radio u ratu, a šta poslije rata i kako ga je Zdravko Miličević kupio da bude uz njega i da mu obezbjeđuje glasove:

-Zamislite Dragomir Šaponja Direktor Premijer lige u RS BiH i plata mu 800,00 KM.

-Zamislite istog čovjeka koji je poslije rata „nestao“ i nigdje ga nije bilo, da bi odjednom vaskrsao!?

-Zamislite tu osobu kao direktora, koji je postavljen bez ikakvih uslova. To vam je kao da primite nepoznatu osobu sa ulice.

-Zamislite tu istu osobu koja „plačući“ opterečuje svoje poznanike iz rukometa riječima da mu dijete ima leukemiju, a uopšte nema dijece. Na osnovu te lažne priče dobio je 900,00 KM pomoći, skupljene od rukometnih radnika.

-Zamislite opet tu osobu koja u dogovoru sa alibabom Zdravkom Miličevićem, prvo izvrši napad na istog na sjednici UO RSRS rječima kako ne može da se tako radi u rukometu i poslije pređe na stranu Zdravka Miličevića, jer mu je on ponudio povoljne uslove u RSRS i RS BiH.

Poslije svega toga, u telefonskom razgovoru, meni priča jednu priču, misleči da sam ja Miljuš ili Miličević, kako će on uraditi sve pošteno u rukometu u RSRS i RS BiH.

Mislio je da sam poslije toga razgovora nasjeo na rudu. Moj Šaponja ima da te nema, ali da te podsjetim na neke stvari za koje sada nisam spreman (ako me ti ne natjeraš) da progovorim, a radi se o ratnim vremenima.

Ja sam bio svjedok u Hagu u procesu KVOČKA iz Prijedora i znam za falcifikovane biltene, a u pitanju si ti-zbog odkaza itd. Zato pamet u glavu; sa mnom se ne možeš zajebavati. Jedino što od tebe tražim da ne budeš golub prevrtaner i da oko želiš da pomogneš rukometu u RSRS i RS BiH da govoriš istinu i da imaš svoj stav!

Nije se zaboravilo ni tvoje vrijeđanje, drugih naroda na nacionalnoj osnovi, na Skupštini u Derventi. Zbog toga je Skupština bila prekidana u nekoliko navrata i žalosno je da nije intervenisao predsjednik UO RSRS Zdravko Miličević i zato te nagradio pozicijom Direktora Premijer lige RS BiH. Biće još govora, o tvom obrazovanju, od strane tvojih prijatelja. Eto koliko te cijene!?

Napomenuću ti još, da ne misliš da sam ovca za šišanje, da imam izuzetnu privatnu dokumentaciju u kojoj nema laži.Imao sam nedavno razgovor sa jednim svojim bivšim članom kluba i koji je imao u ratnom periodu uticaja na ekipu Borca, a radi se o krađi struje u kojoj je upetljano 5 osoba. Nažalost za to sam saznao kasno, inače bi bilo svega. Toj osobi sam rekao (argumentovano), a on sve negira. Uslov krađe struje bio je da tom električaru igra sin u prvoj postavi. Tako je to bilo, a dalje ne bi komentarisao.

Slijedeći od Alibabinih hajduka biće prozvan Željko Jošić, zaposlenik SIPE na temu: „Šta on radi, umjesto da otkriva lopove“. Izgleda da je on glavni saučesnik. Pokušao je da u toku rata mene prefarba (da mu Borac bude sponzor), ali nije uspio. U ovim stvarima sam daleko jači od njega.

Slijedeći nastavak su JOŠIĆEVE MALVERZACIJE, tako da mu je uzaludna priča kako cure podaci iz RSRS, kada ta ili te osobe nisu ni bili u RSRS, a neke nisi ni živjele u Banjaluci.

Poslije Jošića na red dolazi mutikašica Zvjezdana Nadić!?

Miro Bjelić