Fudbaleri Ljubića trijumfalno su se vratili iz Dubrava (0:1) na startu drugoligaškog Zapada, iako je to malo ko očekivao. Prnjavorčani su iznenadili domaćina i vratili se kući sa tri velika boda. I pored toga što nije zatresao mrežu, jedan od najboljih u redovima Ljubića bio je kapiten Danko Segić, koji je na maestralan način predvodio saigrače do značajnog trijumfa.

– Nije bilo lako! Loš teren, jak vjtar, agilan domaćin. Nismo se najbolje snašli u prvih 15-tak minuta, ali smo se brzo konsolidovali i počeli da igramo onako kako se od nas i očekuje. Dosta borbeno sa željom da se pobijedi i onda su i prilike počele da se redaju pred vratima domaćeg golmana. Mislim da smo zasluženo pobjedili pošto smo čitavim tokom utakmice bili bolja ekipa. A da smo malo bili prisebniji u svim tim prilikama, između ostalog i sam sam imao tri šanse,  rezultat je mogao i trebao biti mnogo ubjdljiviji u našu korist. Ipak, zadovoljni smo sto smo zacrtani plan pretvorili u tri boda, pogotovo kada se zna da su Dubrave jedno od težih gostovanja u sezoni. Pohvalio bi i suđenje, bilo je zaista 50:50, onda i imate šansu da pobijedite.  Nadam se da će tako biti gdje god budemo igrali, da bi se unaprijedio i kvalitet fudbala – analizirao je Segić pobjedu u Dubravama.

Slijede nove bitke, mnogo važnije, uskoro će i polufnale Kupa Republike Srpske. Segić vjeruje u ovu ekipu:

– Neka ovaj trijumf bude inicijalna kapsula za dobro proljeće. Mislim da možemo ponuditi dosta toga. Rasterećeni smo, igramo za sebe i boje kluba koji predstavljamo. Ambicije su uvijek tu, ali znamo koliko smo do sada uradili, i šta je pred nama. Kork po korak, možda bude još radosti u Prnjavoru – zaključio je Danko Segić, udarna igla drugoligaša iz Prnjavora.

G. Popović