Najorganizovaniji klub u omaldinskim selekcijama u Republici Srpskoj, ali i BiH, OFK Sport Team svakog dana postavlja nove ljestvice svojih uspjeha. Nakon fantastičnog uspjeha u Milanu, “sportimovci” će u srijedu, 18. aprila gostovati u Beogradu gdje će odigrati prijateljski meč sa Crvenom Zvezdom. I to ne jedan, već četiri! Naime, put srpske prestonice kreću četiri generacije (2006, 2007, 2008, 2009), gdje će odigrati svoje mečeve sa odgovarajućim selekcijama “crveno-bijelih”.

-Imamo odlične odnose sa Crvenom Zvezdom i ova priča dobila je epilog u mečevima koji slijede. Vjerujem da neka od naših generacija može i iznenaditi veliki klub, iako u ovakvim mečevima rezultat je najmanje važan. Vidjećemo gdje smo u odnosu na velike, iako smo sada sigurni da smo im se i te kako približili, ali treba učiti i dalje – poručio je Radomir Popović, direktor OFK Sport Team.

Već jedna generacija OFK Sport Team (2002), imala je čast da podijeli megdan u Beogradu sa crvenom Zvezdom. Rezultat nećemo spominjati,    http://pravdabl.com//ofk-sport-team-bl-rasti-zvezdo-jos-si-mala/ ali neka i ove mlađe selekcije krenu stopama svojih prethodnika…..