Na poslednjoj sjednici Izvršnog odbora FSRS, ovo tijelo je jednoglasno usvojilo ostavku Dejana Travara. Amo ima jedan mali problem, Travar nikada nije podnio ostavku!

Bezobrazno i krajnje drsko! Ja jesam napustio sjednicu održanu početkom jula, ali nigdje nisam rekao da podnosim ostavku! Niti su imali moju pismenu, niti usmenu saglasnost za takvu odluku. Čak nisam dobio ni radne materijale za poslednju sjednicu, jer su unaprijed znali ishod nelegalnog glasanja. U obrazloženju odluke piše da nemam pravo žalbe, da je odluka konačna! Tu su se malo prevarili, jer Izvršni odbor bira Skupština FSRS, i žaliću se tom tijelu! Ja sam bio jedini čovjek u Izvršnom odboru koji je pokušao koliko-toliko razmišljati svojom glavom i sada su i njega sklonili, što samo potvrđuje moju tezu da je Izvršni odbor FSRS” hrpa tijela bez mozga” – istakao je Travar, komentarišući za naš portal nelegalnu odluku FSRS.

Čak i ti mozgovi bez svoje pameti (članovi Izvršnog odbor) tiho su negodovali na ovu sramnu odluku, ali dobro pazeći da Kovačević i Petković ne budu tu.

Banjaluka je tako ostala i bez jedinog zvaničnog predstavnika u fudbalskoj vladi Srpske. Izborna kampanja je počela, a vladajuća garnitura do 26. septembra želi ukloniti sve svoje tragove nestašluka. Hoće li im uspjeti, ne znamo, ali uskoro ćete vidjeti na našem portalu “sepet” zahtjeva koji su iz FSRS poslali na adresu PFS Banjaluka, u kojoj traže preko 20 tačaka za kandidaturu Petra Jelića. Kao da je kandidat NASA za put na Mars, a ne za predsjedničku fotelju onoga što je propalo do kraja, Fudbalskog saveza Republike Srpske.