U Krupi je bila slavljenička atmosfera!

Savladana je Budućnost (5:0), igrači su proslavili svoj uspjeh u svlačionici, a trener Vladimir Ilić zajedno sa 40 gostiju povukao se u prostorije preduzeća “Eko Euro tim”, gdje je uz ručak sa članovima Uprave, Stručnim štabaom, sponzorima i prijateljima proslavio nedavno dobijenu laskavu nagradu za najboljeg trenera Republike Srpske.

Sa 24 godine, ispunio je ne samo svoj san, već i svih u Krupi na Vrbasu, da predan rad daje rezultate i da se trud, zalaganje i htijenje, uz svakodnevno učenje, na kraju isplati.

Vladimir je zahvalio svima koji su pomogli na njegovom putu, ali posebno je izdvojio jednog čovjeka.

– Na pragu smo ulaska u Premijer ligu BiH. Htio bi da izdvojim jednog čovjeka, koji je pružio meni šansu. ne samo meni, nego svojevremeno Slobodanu Starčeviću, Vinku Marinoviću, Draganu Joviću, pokazavši da ima viziju, jer ta odluka je bila teška, a to je Draško Ilić! Izvukao me iz “naftalina”, ali sada vidimo iz ove perspektive da je bila prava i za naš klub najbolja. Vjerujem da ćemo imati još prilika da ovako zajedno slavimo uspjehe – naglasio je Vladimir Ilić.

A, onda kako i dolikuje okrenuo se obavezama koje slijede. Kako je prokomentarisao utakmicu, naredne izazove, pogledajte u našem video prilogu: