Sa 24 godine proglašen je za najboljeg trenera Republike Srpske!

Vladimir Ilić je primio nagradu koja nosi ime po čuvenom Iliji Miljušu, a puno simbolike bilo je i u činu ko mu je predao nagradu. Bio je to Slobodan Starčević, danas selektor mlade reprezentacije BiH, a nekada uspješan starteg Krupe, u kojoj je baš bio učenik. Iako je teško porediti, po godinama možda učenik i prestigne učitelja….

Na svojoj Fejsbuk stranici Vladimir Ilić je prokomentarisao nagradu i zahvalio se svima koji su na neki način doprinijeli istoj.

– Želio bih da se ovim putem zahvalim žiriju na izboru za najboljeg trenera Republike Srpske za 2021. godinu, u konkurenciji dobrih trenera odabran sam kao neko ko je u protekloj godini napravio najbolje rezultate. Drago mi je što se ocjenjuje cjelokupna godina, kada smo napravili jedne od najboljih rezultata u istoriji kluba, zasigurno opstanak u Premijer ligi u jednoj od najtežih situacija u kojima je Klub bio, zatim ulazak u novu sezonu i obaranje rekorda od devet uzastopnih pobjeda na samom otvaranju prvenstva, zatim jesenja titula Prve lige Republike Srpske kao i mnogi drugi rekordi koje smo uspjeli zajedno da ostvarimo. Naravno želim da se zahvalim prije svega svojoj porodici koja je bila uz mene u svim trenucima tokom cijele godine, zatim svojim stručnim štabovima sa kojim sam radio u Premijer ligi a i sad u Prvoj ligi Republike Srpske koji su dali velik doprinos, naposlijetku igračima u jednom i drugom takmičenju koji su bili fenomenalni tokom cijele godine. Još jednom zahvalnost svim ljudima koji su učestvovali u organizaciji i siguran sam da će ovo biti jedna motivacija i jedan podstrijek za novi rad, za novu energiju koju ćemo donijeti i sigurno lijep motiv za bilježenje dobrih rezultata i afirmaciju mladih igrača – naveo je Vladimir Ilić u svojoj objavi.