Iako osporavani od tzv. velikih klubova da im je cilj samo uzimanje para od naivnih roditelja, u OFK Sport team sve niske udarce su istrpili i došli na svoje. U samo poslednjih nekoliko mjeseci iznjedrili su četiri omladinska reprezentativca Srbije. Riječ je o kadetu Draganu Domuzinu (1999), starijem pioniru Jovanu Pavloviću (2000), pioniru Srđanu Ružičiću (2001) i najmlađem, ali velikom golmanskom talentu Nikoli Ćetkoviću (2002). – Evo tek, nakon sedam godina mukotrpnog rada polako naplaćujemo to. Ne u novcu, već u satisfakciji da nam djeca igraju za Srbiju.

               sportteam

 

 

Pavlović i Domuzin već su nekoliko mjeseci u tom programu, a ova dvojica mlađih prvi put su bili na okupljanju. Iza njih stiže cijela plejada talentovanih klinaca. Nema potrebe da ih nabrajam, oni će svojim radom i igrama sami iskočiti u prvi plan – ističe Radomir Popović, direktor i trener u OFK Sport team. U toku su i završni radovi na terenu banjalučkog Željezničara, gdje je postavljena vještačka trava i koji će biti jedan od najmodernijih objekata u RS.

fk žžžž                        10423967_10152500994079614_8946721375183749112_n

 

– Sledećeg vikenda dolazi nam nekoliko generacija Vojvodine, i to će biti svečano otvaranje stadiona. Već ovog vikenda generacija 2002. gostuje na Marakani gdje će odmjeriti snage sa vršnjacima Crvene Zvezde, i ne samo odmjeriti, već siguran sam i nadigravati, jer riječ je o možda najtalentovanijoj generaciji na ovim prostorima. Djeca će poslije meča gledati duel seniora Zvezde i Vojvodine, obići „Marakanu“, a onda ih uskoro očekujemo i u Banjaluci – nastavio je Popović, a onda otkrio još jedan plan za generaciju 2004. – Krajem maja učestvujemo na jednom najjačih svjetskih turnira u Njemačkom Solingenu. Turnir nije slobodan, već pozivni, a pored nas na njemu će nastupiti Čelzi, Barselona, Arsenal, Liverpul, Bajern Minhen, Fenerbahče, Majnc, Fortuna Dizeldor, Real Madrid, Sparta Prag. Idemo da uživamo, ali i da pokažemo Evropi da smo ih stigli, jer i ta generacija u kojoj je 15 –ak dječaka, pokazuje takvu zrelost, da je to zapanjujuće – poručio je Radomir Popović.