Modričanka Saška Kovačević imala je turbulentnu 2017. godinu. Nema medija koju ovu atraktivnu crnku nije pomenuo, jer cijeli slučaj bio je i više nego interesantan, kako za javnost, tako i za žutu štampu, koja je napravila spektakl od cijele priče. Godinu dana kasnije Saška se nalazi kod kuće! Istina, u kućnom pritvoru, u kojem će se nalaziti do maja sledeće godine.

Ekskluzivno za naš portal, Saška Kovačević je progovorila o svemu od kada je stavljena na stub srama. Biti žena, pa još uspješna na našim prostorima, nije lako, pa ni u tolerantnoj Posavini…..

-Preživjela sam sve i svašta. Hapšenje, pritvor, mediji, sudovi, puštanje na slobodu, izdavanje novog naloga za vraćanje u pritvor, bjekstvo, potjera i onda ponovo u istu ćeliju i sve isto iz početka – započinje emotivnu priču Saška Kovačević, pa nastavlja:

-Prošlo je, a sada čekam da prođe kućni pritvor. Od izlaska iz pritvora, dala sam samo jedan interviju jer sam bila ograničena davanjem bilo kakve izjave zbog vođenja sudskog procesa. On je još uvijek u toku, ali se uskoro privodi kraju, pa ću biti u mogućnosti da vam ispričam već obećanu priču iz prve ruke. Moramo biti jos malo strpljivi. Ja sam naravno nastavila da se bavim sportom, u suštini radim na sebi u svakom pogledu. Kako u edukativnom smislu tako i u sportskom. Nastavila sam se školovati, u kućnom pritvoru ću imati sasvim dovoljno vremena za sve to. Iskoristiću vrijeme da nešto dobro uradim za sebe. U toku je unošenje nekoliko sprava za treniranje u stan, jer želim održati fizičku formu i najvjerovatnije izaći na binu u “bodyfittnessu” poslije završetka kazne, tako da se pripreme približavaju. Svi koji se bave bodybildingom i bodyfittnessom znaju da treba mnogo odricanja, vremena i istrajnosti i sa ihranom i sa treninzima – ističe Saška.

Velika medijska pompa joj je sada najmanje potebna.

-Moj krug prijatelja je mali, kao što se može vidjeti na mom jedinom instagram profilu “saskakovacevic_official”. Svi ostali profili pod mojim imenom kao i fan page stranice nisu moje i ne znam ko stoji iza njih. Stekla sam i nova poznanstva kroz sve ovo, a neke ljude sam skroz izbrisala iz svog života. Tako je to u životu, samo oni pravi nastave da te prate – napominje Saška Kovačević.

Pitali smo je da li se neko pojavio da joj zarobi srce, odgovor je bio brz i munjevit:

-Što se tiče ljubavnog života, za sada samo za to mogu reći: SLOBODNA SAM!!!

Oni koji znaju tvoju situaciju porede te sa Svetlanom Ražnjatović, koja je bila u identičnoj situaciji.

-Da, ja i “Ceca nacionale” nanogavicom oko noge, hahahaha! Ali, ima istine, fatalne i uspješne žene, spremne da sve prođu u životu. Ceca je na kraju pobijedila. Sad sam sve uvjerenija da ći i ja iz cijele priče izaći kao pobjednik, pogotovo kada budem smjela pričati o stvarima koje su mi zagorčale život – zaključila je Saška Kovačević.