Pred fudbalerima Krupe je prvi duel polufinala Kupa Republike Srpske, u kojem na svom terenu danas od 15.30 časova dočekuju Sutjesku.

Svjesni su u redovima lidera šampionata Srpske, da ispred sebe imaju težak raspored u narednih nekoliko sedmica, gdje se “lomi” prvenstvo, ali i plasman u finale, što i jeste cilj. Trener Vladimir Ilić vjeruje da korak po korak njegov tim može potvrditi formu i pokazati da je najbolja ekipa, onda kada je i najteže.

– Spremni smo za utakmicu, poznajemo ekipu Sutjeske koja ima kompaktan sastav i nekoliko dobrih pojedinaca. Nama će nedostajatiTvrdišić i Krneta, koji nemaju pravo nastupa, jer su igrali za druge ekipe Kup, svi ostali su spremni. Pokušaćemo da ostvarimo prednost u prvoj utakmici i na krilima dobrog rezultata odemo u Foču – naglasio je Vladimir Ilić, najbolji trener Srpske u protekloj godini.

Poslije Sutjeske, fudbalere Krupe očekuje i derbi šampionata Srpske, jer u kanjon “Tijesno” stiže novigradska Sloboda. Taj duel igra se u nedjelju, a revanš u Foči na programu je 4. maja.