Cirkus zvani izbori u FSBiH zavšeni su.

Novi –stari predsjednik je Elvedin, ili Dino, kako ga vole “krstiti” pojedini mediji (čitaj sportsport.ba) dobio je četverogodišnji mandat. Da bi stigao do titule poglavara, morao je u pakt sa “najvećim neprijateljem”, Fudbalskim Savezom Republike Srpske!

Ništa čudno, para vrti gdje burgija neće i ne može! Ali vrijeme će pokazati ko je i koliko bio u pravu. Pred nama je 5.460 dana i toliko tekstova da vam pokažemo kako “krvni neprijatelji” prodaju “vjeru za večeru”. Kako i ne bi, kada je u pitanju nekoliko miliona maraka, koji su netragom za većinu završili na privatnim računima na Kipru, Hong Kongu ili ko zna gdje sve ne !

I od tih nekoliko miliona maraka, barem pola miliona završiće na računima sportsport.ba, koji se “ubi” dokazujući kako je Begić mesija fudbala BiH, i da bez njega nema ni naprijed, ni nazad. Providno, i cinično do bola.

A, Pravdabl.com, bez i jedne jote, kao što je podržala kapmanju Petra Jelića za predsjednika FSRS, tako i Dini Begiću i njegovim saradnicima obećava: nećete spavati gospodo u naredne četiri godine! Lijegaćete i budite se sa našom adresom, jer ćemo svakog dana donositi istinite podatke o vašim kompromitujućim stavovima, zajedno sa vrhuškom FSRS.

Interesantno je čitati kako su vas pojedinci napadali u poslednje četiri godine, a kako vas danas brane. Hvala Bogu, da postoji arhiva, koju ćemo s radošću pokazati SVIMA, da svi vide koliko ste GOVNO od čovjeka.

Gospodine Elvedine Dino Begiću, spavajte (ne)mirno, jer Pravdabl.com vam je na repu, a mi ćemo vam za nagradu pomoći da vam se ponudi besplatan smještaj u zeničkom paviljonu i nećemo pristati ni na ono što ste drugima dali, a uzimali od sirotinje, jer vama je mjesto tamo.

Živi bili na vidjeli, čujemo se sutra, sa novim informacijama,….

Kada nas budu zvali vaši “sateliti”, sve to ćemo pustiti na portal, jer mi ne znamo drugačije, istinu i samo istinu, u glavu i muški! Da vam olakšamo san, tek toliko da znate za sutrašnju priču, kako ste zakinuli državu BiH za dva miliona maraka, a vi se preispitajte gdje,…