Fudbaleri Sloge na “Lukama” savladali su banjalučki Borac (1:0) u kontrolnom susretu, koji bi “crveno-plavima” trebao biti generalna proba pred start sezone!

Strijelac jedinog pogotka bio je Stefan Božić u prvom poluvremenu. Ovim trijumfom izabranici trenera Zorana Ćurguza jasno su istakli kandidaturu za najviši plasman i prelazak u Premijer ligu BiH.

Sloga je igrala u sastavu: Knežević, Šaula, Janjić, Ristić, Hrubik, Džombić, Bilal, Zajić, Milaković, Božić, Stefanović. Još su igrali: Radić, N. Marković, Omić, Hadžimusić, Džaferović, Šujić, Starčević, B. Marković.

Trener Borca Nemanja Miljanović naglasio je da je njegov tim bio bez energije i da imaju još sedam dana da isprave neke stvari do proljećne premijere u Širokom Brijegu.

Borac je igrao u sledećem sastavu: Pavlović, Ćorić, Vojnović, Ćosić, Kujundžić, Begić, Brkić, Meleg, Čavić, Cvijanović, Lukić.

Banjalučani će sutra (subota) u kombinovanom sastavu imati još jednu provjeru, i to u Laktašima od 13.00 časova, gdje će ukrstiti koplja sa jesenjim šampionom drugoligaškog Zapada.