Sada je i definitivno jasno, da će 18. klub Prve lige Republike Srpske biti zvornička Drina!

Naime, nakon odustajanja Krupe, koja je prije zvlačenja takmičarskih brojeva za novu sezonu obavijestila kancelariju FSRS da odustaje od takmičenja, i ide u najniži rang, taj 18, klub biće Drina, koja je poražena u baražu, ali je po tabeli bila najbolje plasirana od svih klubova (14. pozicija), i tako će na mala vrata ponovo ugurati se u elitu Srpske.

Kancelarija FSRS je već kontaktirala zvorničane, koji su potvrdili da žele ostati u društvu prvoligaša, a u klubu su urađene korijenite promjene, formirana je Radna grupa, koja je preuzela sve kativnosti od sada već bivšeg predsjednika Jevtića. Imenovan je i novi trener, dobro poznato ime na našim prostorima, Mile Lazarević, koji će sada imati zadatak da oformi tim koji će moći parirati ostatku prvoligaškog društva.

Dakle, u bubnju za novu sezonu kao 18. klub naći će se zvornička Drina, a tu su još Laktaši, Slavija, Radnik, Rudar Prijedor, Sutjeska, Kozara, Željezničar Sport team, Ljubić, Famos, Sloboda Nova Banka (MG), Omarska, Alfa Modriča, Borac (KD), BSK, Romanija, Velež Nevesinje i Leotar.