Na velikoj hladnoći na „Predgrađu“ megdan su podijeli Željezničar Sport Team i srbačka Sloga, a dinamičan meč na kraju je završen bez pobjednika (1:1). Domaćin je poveo golom Markovića u 10. minutu, a gosti iz Srpca izjednačili su u finišu meča preko Zukanovića.

Treba napomenuti da su gosti promašili jedanaesterac u ranoj fazi meča, odnosno udarac Travara odbranio je Asmir Avdukić u petom minutu.

Željezničar Sport Team  generalnu probu za nastavak sezone u društvu prvoligaša imaće u subotu na „Predgrađu“, kada će izabranici trenera Branislava Krunića ugostiti mrkonjićku Slobodu, dok će s druge strane Sloga „generalku“ imati takođe za vikend, a rival će im biti Lijevče iz Nove Topole.

 ŽELJEZNIČAR SPORT TEAM – SLOGA (S) 1:1 (1:0)

Strijelci: 1:0 Marković (10), 1:1 Zukanović (81). Stadion: „Predgrađe“. Gledalaca: 50. Sudija: Dejan Smiljić (Banjaluka).

Željezničar Sport Team: Avdukić, Kuprešak, Šaula, Ostojić, Malić, Bilal, Bosančić, Čolić, Marković, Ružičić, Kuzmanović. Još su igrali: Kačavenda, Petković, Jovandić, Vukelja, Kneživić, Baštić, Kalabić.

Sloga (S): Babić, Zukanović, Jarić, R .Zelenac, Đaković, Ilić, Savić, Travar, Kopanja, Grbić, M. Ugren.  Još su igrali: G. Zelenac, Kojić, Malbašić, Miladinović.