Vico Zeljković jednoglasno je izabran na Skupštini Borca za prvog čovjeka kluba! On je na toj funkciji zamjenio Branka Kovačevića, a sve se dešavalo nekoliko časova nakon što je iz Sarajeva stigla vijest da je „slučaj Borac“ prebačen na nivo UEFA, odnosno da postoji još šansa da „crveno-plavi“ igraju u Premijer ligi BiH.

-Dobili smo najveću bitku u poslijeratnoj istoriji Borca! Slučaj Džaja zauvijek i za sva vremena je riješen. Dobili smo i bitku u Sarajevu, koji je pod pritiskom delegata iz FSRS proslijedio našu žalbu UEFA. Imamo pravo biti optimisti u svemu, Borac nikada nije bio na zdravijim nogama. U srijedu u 10 časova je prozivka, trener Vojvodić krenuće sa radom. Nema euforije, ni ako ostanemo u Premijer ligi BiH, jer to smo svojim igrama zaslužili na zelenom terenu, ali nema ni tugovanja, ako godinu dana budemo nastupali u nižem rangu takmičenja, jer ekspresno ćemo se vratiti ali na velika vrata, bez svih tužbi i teškoća koja su pritiskala klub tokom poslednje tri decenije. Ovo je veliki uspjeh svih u klubu, i otvaramo novu stranicu u istoriji kluba – poručio je Vico Zeljković.

Dug prema dobavljačima, radnoj zajednici, igračima iznosi 2.274.246KM. To je dug koji je pronađen, a  procjena je da to može da se zatvori sa 1.300.000 maraka.