Banjalučki aerodrom podsjećao je na najveće metropole!

Razlog, čarter let u organizaciji turističke agencije “Kontiki Travel” za Antaliju, a već na prvom letu avion Air Srbije pun, okruglo 150 putnika!

A, takvih letova biće najmanje devet, sve do 11. septembra, kada se završava ljetnja sezona. Ono što je sve obradovalo jeste da je već i druga tura koja kreće za tursko ljetovališta rasprodana, a sličan tempo potražnje očekuje se i tokom svih devet letova.

Direktor turističke agencije “Kontiki Travel”Irena Stupar ističe da je ova destinacija veoma popularna i tražena, a i sama cijena utiče na to da se traži karta više.

-Deset noćenja čarter letom i usluga u hotelu sa četiri zvijezdice (neograničena konzumacija hrane i pića) je 990 maraka. Uvjereni smo da će ovo biti pun pogodak i da ćemo napraviti bum, a to znači da će s banjalučkog aerodroma poletjeti skoro 1.500 ljudi – poručila je Stupareva.

Banjalučki aerodorom vrvio je kao nikada do sada, gužva na čekiranju pasoša, bife sali, sve je podsjećalo na neka ljepša vremena, koja i nisu tako daleka……