Sjajno gura Željin dječiji vrtić u šampionatu Srpske. Dvije proljećne pobjede vinule su prvoligaša s “Predgrađa” u sami vrh, odmah iza velike trojke, a ne treba podsjećati da ogromnu većinu tog projekta čine igrači koju su ponikli u toj školi, koja zajedno sa OFK Sport team radi sjajan posao već deceniju i po.

A ova godina biće posebna, jer Željezničar kao najstariji klub grada na Vrbasu slavi 100. rođendan! Nije mala stvar, opstati u svim vremenima, i sigurno da je za te silne decenije kroz “Predgrađe” prošla prava plejada asova, a ono na šta su ponosni u klubu jeste da su velika većina njih prije svega postali dobri i cijenjeni ljudi u društvu, kako u Banjaluci, tako i širom svijeta. U pripremi je i monografija kluba, a svakim danom može se vidjeti sve više igrača koji su nosili dres Želje u davnim vremenima.

Jedni od njih sa naslovne fotografije jesu i Živko Keleč i Vinko Jungić, dugogodišnji prvotimci kluba s “Predgrađa” iz druge polovine 70-ih i 80-ih godina prošlog vijeka.

Skromni kakvi jesu, pravi primjer bili su mnogima. Ostali su u sportskim vodama, pa se i danas mogu vidjeti gotovo svaki dan na stadionu. Keleč je Komesar bezbjednosti kluba, bio ranije i delegat, Komesar takmičenja PFS Banjaluka, trener mlađih kategorija….a Jungić, “vječni” kapiten Želje i danas je najvatreniji navijač čete Branislava Krunića. njegov savjet sa tribinama često se posluša, jer svi znaju da je njegova riječ jača od svega napisanog u pravilnicima i zakonicima. Ide i na gostovanja, a obavlja i funkciju predsjednika Nadzornog odbora kluba.

Vitalni obojica, iako u sedmoj deceniji, sa Željom preživljavaju drugu mladost…..