I u Fudbalskom klubu Borac tragaju za pojačanjima. Nova Uprava želi sklapati ekipu koja će od ljeta ponovo ploviti premijerligaškim vodama, a za tako nešto potreban je kvalitetan igrački kadar.

Na meti su nam pored već nekoliko igrača koji se vrte po novinskim stupcima Goran Zakarić i Aleksandar Radulović. Znamo da je teško u ovom trenutku dovesti igrače koji igraju Premijer lige BiH, ali Borac ima ime, i jasnu viziju, koja privlači mnoge fudbalere – istakao je izvor iz Platonove blizak rukovodstvu kluba.

Da li Borac može financijski parirati u ovom trenutku jačim klubovima, vidjeće se već prvih dana prelaznog roka. Zakarić je nakon odlaska iz Hrvatske, na meti nekoliko klubova, Željezničara, Zrinjskog, te Krupe, dok je Radulović standaradan u Metalegu iz Jajca.

Zanimljivo je da su oba igrača na neki način “vezana” za Borac. Radulović je nekoliko sezona i nosio “crveno-plavi” dres, dok je Zakarić kao 18-ogodišnji talentovani fudbaler Kozare nuđen Borcu, ali je tada procijenjeno da on nema dovoljo dobar kvalitet za tim iz Banjaluke. Ispostavilo, se kao i mnogo slučajeva, da je to bila greška.

U svakom slučaju u Borcu se okreću igračima koji mogu donijeti prevagu na terenu, a to je već pozitivan znak, pa i ako ne dođu u Banjaluku Zakarić ili Radulović,…