Fudbaleri Krupe poraženi su u generalci pred nastavak šampionata u prvoj ligi Republike Srpske! Bolji od jesenjeg šampiona Srpske u Krupi na Vrbasu bio je federalni prvoligaš TOŠK iz Tešnja (0:1), a jedini pogodak postigao je Sejmenović na asistenciju Kenana Delića u 40. minutu.

Bila je to dobra provjera, rezultat je mogao otići i na drugu stranu, nekoliko odličnih prilika viđeno je pred golom Muartspahića, ali nije bilo prave realizacije. kao da se municija čuvala za start sezone.

Sve u svemu, Krupa, može biti zadovoljna pripremnim dijelom, ekipa je ojačana, dodatno podmlađena, odrađene su kvalitetne pripreme, čija je finalizacija bila u zapadnoj Herecegovini, tačnije u Međugorju, gdje odigran i veliki broj utakmica sa kvalitetnim i u ovom trenutku boljim ekipama.

Vladimir Ilić u ovom meču izveo je sledeći sastav: Milošević, Vukčević, Vidović, N. Babić, Bubić, Rudan, Mitrović, Nikodinović, Đekić, Mrzić. Blažević. Još su igrali: Bilić, Tvrdišić, Raković, Ćetojević, L. Babić, Banović, Krneta, Jokić, Stupar.

TOŠK je igrao u sastavu: Muratspahić, Dizdarević, A. Delić, Tomić, Dubačkić, Mehić, Zec, K. Delić, Sejmenović, Kadrić, Mujagić. Još su igrali: Idrizović, Rastoka, Tabak,Travnjak, Selimović.

Krupa u sezonu ulazi naredne subote, kada će biti domaćin Borcu iz Kozarske Dubice.