Pojedinci nisu svjesni da što nas više tuku, mi smo sve jači!

Ovo su riječi, člana Upravnog odbora FK Borac Vice Zeljkovića, nakon objave pojedinih medija da nije uplaćen novac za Bojana Burazora, koji je ove zime stigao iz Rudar Prijedora na Gradski stadion u Banjaluci.

Iz dokumenta koji je dostupan svima, vidi se da je Bojan Burazor raskinuo Ugovor sa Rudar Prijedorom 17. februara u prostorijama GFS Prijedor.

Raskid Ugovora

Imali smo usmeni dogovor sa ljudima iz Rudar Prijedora oko plaćanja obaveza. Kasnili smo dva dana, ali tu nije bilo ništa sporno. Novac je uplaćen i šta sada? Šta će sada napisati gospoda. Ne razumijem novinara Blica Darka Basaru, kao i portal Sport DC, koji se utrkuju u tome da stvaraju lažnu sliku o Borcu. Njihovi tekstovi su takvi, da ko nije upoznat sa situacijom, a da ih pročita, misliće da je požar sravnio i Borac i Gradski stadion! Juče je bila priča da smo smijenili Trivunovića, danas Burazor nije naš igrač, pitam ih šta će sutra! Očigledno da svoje komplekse žele riješavati na Borcu, ali i naš klub zauzeće potpuno drugačiji stav po tom pitanju. Nećemo dozvoliti da se poigravaju sa nama kao da smo glineni golubovi. A od takvih, demant nam i ne treba. Svakim danom sve smo jači, ma koliko neki želili da to prikažu drugačije. Ma nek pišu šta hoće, Bojan Burazor je naš igrač. Znam da im nije lako, ali moraće se navići na to – poručio je Vico Zeljković, član Upravnog odbora FK Borac.