U generalnoj probi pred nastavak sezone srbačka Sloga savladala je ekipu Lijevča iz Nove Topole sa 3:1 (1:0). Ipak, na terenu su osjetila razlika u jednom rangu takmičenju, jer srpčani su drugoligaši, a sastav iz Nove Topole je regionalac.
U 7. minutu kapiten Sloge Srđan Maletić je iskoristio grešku štopera Lijevča Bojana Tomića i rutinski savladao  Sašu Ljevara za 1:0. Igrao se 11. minut kad je Dražen Kočić sjajno proigrao Željka Đukanovića koji je izašao jedan na jedan sa Babićem koji zaustavlja taj udarac.  U 24. minutu viđena je odlična prilika Željka Đukanovića, ali njegov šut završava tik pored stative. Posljednju šansu za promjenu rezultata imao je Srđan Maletić koji je glavom pogodio prečku.
Odmah na otvaranju drugog poluvremena Sloga je povećala vodstvo na 2:0. Husejin Zukanović je prošao po lijevoj strani, ubacio na prvu stativu za Gorana Zelenca koji loptu glavom šalje u mrežu.
U 73. minutu bilo je 3:0. Srđan Maletić je pogodio na asistenciju Gorana Zelenca. Samo dvije minute poslije, Milovan Miladinović je sjajno prošao po desnoj strani, ubacio za Goran Zelenac koji je dobro skočio i šutirao glavom ali je lopta pogodila stativu. U 81. minutu Bojan Erceg je ubacio iz slobodnjaka s lijeve strane u peterac Sloge, najviši u skoku bio je Željko Đukanović i glavom je precizno pogodio za 3:1

SLOGA (S) – LIJEVČE 3:1 (1:0)
Strijelci: 1:0 Maletić (7), 2:0 G.Zelenac (48), 3:0 Maletić (73), 3:1 Đukanović (81). Stadion: “Predgrađe”. Gledalaca: 50.  Sudija: Dragan Zelenac. 
Sloga (S): Babić, Zukanović, Đaković, R. Zelenac, Miladinović, Ilić, Savić, Grbić, Kopanja, Jarić, Maletić.  Još su igrali: G. Zelenac, Kojić, Stanisljević, Lakić.
Lijevče: Ljevar, Lekić, Tomić, Milutin, Zekonja, Đuranović, Erceg, Kočić, Knežević, Daljević, Đukanović. Još su igrali: Stojinović, Mataruga, Peulić. 
G. Popović