Približava se nastavak sezone na terenima Srpske, a sa njim i sve ono što prati najpopularniji sport na ovim prostorima. Pored trke za šampiona u Prvoj ligi RS, veoma uzbudljivo bi moglo biti i na drugoligaškom Zapadu, gdje Alfa Modriča nekrije svoje velike ambicije. Međutim, da bi se one ostvarile, nažalost, potrebno je pored igre na terenu izbjeći još neke prepreke. Naši izvori poručuju da je stvoren pakt na relaciji Donja Slatina – Žeravica, odnosno dva prijatelja Mile Kovačevića i Dragana Aranađića, kako bi zajedničkim snagama Jedinstvo i Mladost osujetilo planove modričana.

Imajući u vidu da je Kovačević predsjednik FSRS, a Aranđić član Izvršnog odbora FSRS jasno je da dosta toga mogu odraditi van terena, pa će biti zanimljivo vidjeti šta će se dešavati kada već u drugom kolu proljeća u Donjoj Slatini gostuje Alfa Modriča.

Najžalosnije od svega jeste da Jedinstvo i Mladost neispunjavaju niti najmanje uslove za prvoligaško takmičenje, pa čak i da prođu prvi kroz cilj, teško da bi mogli nastupiti u eliti Srpske, ali konačni cilj opravdava sredstvo,  u ovom slučaju zaustaviti Petra Jelića u naletu.

Kovačević mu još uvijek nije zaboravio predsjedničku trku, kada je na nelegalnim izborima za nekoliko glasova pobjedio Jelića, ali i ta pobjeda dobro ga je uzdrmala.

U svakom slučaju, očekuje nas uzbudljivo proljeće, a kao što naš naslov kaže “dva loša ubiše Miloša” moglo bi preko bubamare dobiti potvrdu svega. Ni prvi ni poslednji put, nažalost…..