Nakon stabilizacije prilika za koju je utrošeno preko stotinu miliona evra Željeznice Republike Srpske bi se mogle vratiti u period kriminala koji je bio uzrok destabilizacije koja je prijetila nestanku saobraćajnog giganta bez koga nema privrede.

Izvršni direktor Poslova operacija ŽRS Mladen Božić je po partijskom nalogu iz SNSD ea podnio ostavku na mjesto Izvršnog direktora ŽRS a. d. Doboj, da bi ustupio mjesto Novi Paniću.

Podpredsjednik Gradskog odbora Ujedinjene srpske, (US), Doboj Novo Panić je prije nepune dvije godine zbog brojnih krivičnih djela tokom direktorovanja u ŽRS osuđen, a zbog istih mu je u disciplinskom postupku uručen i otkaz.

ŽRS: KUDA IDE OVAJ VOZ (3)

Ujedinjena Srpska Doboj je na lokalnom nivou ”uzela stvar u svoje ruke” i uslovila koaliciju sa SNSD om postavljenjem Nove Panića na mjesto izvršnog direktora Poslova operacija ŽRS što je već gotova stvar. Ovu informaciju nam je dostavio pouzdan izvor iz ŽRS koji nas je informisao da je u uslovljavanju učestvovala i Đokićev Socijalistička partija na lokalnom nivou preko Slavka Gligorića i i izvjesnog Todorovića. Gligorić je, kao generalni direktor ŽRS znao za Panićeva krivična djela ali nije ništa preduzimao.