Lider Regionalnog  “Istoka” Sloga postala je meta gdje  svi fudbaleri žele da dođu!

Razlog je jasan, klub je dobro organizovan, finansijski dobro potkovan. Prošao je za kratki period put od šestog do  trećeg ranga takmičenja. U Slogi je postavljen cilj da je Druga liga mjesto za njih.

Jesen je završena na liderskoj poziciji sa dva boda više u odnosu na jedinog konkurenta komšije Mladost iz Velike Obarske.
Da bi se proljeće dočekali što spremnije rukovodstvo je odlučilo da se angažuju i neka pojačanja kako bi se pojačala konkurencija za svako mjesto. Ranije su ovde došli braća: Branislav i Stanislav Panić i Davor Ljubojević. Ovih dana u Slogu je stigao i Dragiša Komarčević i Dalibor Mičić. Svi ovi igrači jesenas su nosili dres Mladosti. U Slogu je došao i Miloš Dupor ( 30 god) poznati igrač sa ovih prostora koji je stiže iz Podrinja (Janja).
I treneri žele da se dokažu u stabilnim klubovima.U stručni štab je angažovan jedan od najboljih trenera Semberije Milorad Savić-Zeko koji dolazi iz “Proletera”_Dvorovi.
Vjerovatno će u toku zimskog prelaznog roka stići još neko poznato ime. Sad sigurno možemo reći da je ovo ekipa po masovnosti sa najveećim brojem igrača, pravi drim tim Semberije!
Mijodrag Jakovljević