Sinoć su u hotelu “Park”, u Doboju, proglašeni najbolji klubovi i pojedinci na području Područnog fudbalskog saveza Doboj za 2021. godinu.

Fudbalski klub “Sloga” iz Doboja proglašen je za najbolji klub u seniorskoj konkurenciji, dok je njen fudbaler Aleksandar Milaković, ponio titulu najboljeg fudbalera – seniora u 2021. godini.

Ženki fudbalski klub “Modriča Dukla” proglašen je najbolji ženski klub, a Tatjana Vidaković iz ovog kluba za najbolju fudbalerku. Ekipa SKugrić dobila je nagradu za fer – plej.

Juniori Minerala ZTC najbolji su u kategoriji juniora, Tekstilac iz Dervente kod kadeta, a Modriča kod pionira. Aleksandar Sekulić (Mineral ZTC) najbolji je junior, Minja Tatić (Sloga), dok je Edvin Tursić najbolji pionir. Najperspektivnija fudbalerka je Petra Kurešević (Borac Šamac).

Strateg Sloge, Zoran Ćurguz proglašen je za najboljeg trenera, dok je Milenko Miljenović, takođe iz Sloge ponio nagradu za najboljeg sportskog radnika. Dragan Todić, prva je pištaljka PFS Doboj u 2021. godini.

Nagradu za poseban doprinos za njegovanje fudbalskih vrijednosti uručena je Nikoli Nikiću (Modriča), nagradu za poseban doprinos razvoju fudbala Ljubomir Kuzmanović (Skugrić), a nagradu za unapređenje sportske medicine Dalibor Vujić iz Modriče.

U godini na izmaku, mnogo sportskih radnika nas je zauvijek napustilo, pa su njihove porodice dobile posthumna priznanja i to: porodice Bože Spasojevića, Ljubiše Tripunović, Slavka Šukurme, Trivka Cvijanovića, Bobana Jovića, Nenada Ćukovića i Desimira Jerinića.