U prelijepom ambijentu restorana “Kanjon”, sada već tradicionalno, Fudbalski klub Krupa spustio je zavjesu na prilično turbulentu godinu. U krugu velikog broja prijatelja, sponzora, medija, ali i političkih predstavnika života Srpske i Banjaluke, prošlo se kroz proteklih 365 dana, u kojima nije bilo lako.

Draško Ilić, čovjek koji je uz ovaj klub proteklu deceniju nagovijestio je da Krupa neće stati.

– Jesenji smo šampioni Republike Srpske. Nismo sebi postavili cilj da moramo biti prvi, ali lijepo je kad ste tu gdje jeste. Znate da smo na zelenom terenu izborili opstanak u društvu najboljih, ali jednostavno nismo mogli izdražati neravnopravnu trku, u kojoj je sav teret kluba pao na teret porodice Ilić. Bez pomoći strukovnih saveza, lokalne zajednice, pa i republičkih institucija, radimo samo Sizifov posao. Pred nama je perid u kojem ćemo donijeti neke odluke, pa i onu vraćamo li se u Premijer ligu BiH, ili ne. Od dosta faktora sve će zavisiti, ali ono što nas raduje, jeste da klub, ne samo da se nije ugasio, kako su neki dušebriznici želili, već je ojačao na svim nivoima – istakao je Ilić.

Dres Krupe sa brojem 10 poklonjen je Nebojši Čubriloviću, predsjedniku Narodne skupštine Republike Srpske, koji je inače iz Krupe na Vrbasu, i uvijek je rado viđen gost na svim svetkovinama kluba iz kanjona “Tijesno”. Tu je bio i predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić, kao i kompletno rukovodstvo kluba, uz brojne prijatelje, i sponzore ovog uzornog sportskog kolektiva.

Na kraju, poslana je jasna poruka: Živjeće FK Krupa i dalje…..