Ponovo odlično futsal veče u Derventi!

Gostovalo je osam ekipa, a mjesta za polufinale bilo samo za jednu, a da bi se to ostvarilo ekipa je trebala ostvariti tri pobjede. U prvom susretu ekipa iz Osijeka je savladala ekipu iz Modriče sa 3:0, drugi susret Ugarak produkt Visoko (igrači iz Tešnja pojačani sa dva igrača GFC Sarajevo ) su savladali ekipu STOOS Stanari koji su u svojim redovima imali tri igrača iz Srbije.

Treći susret ekipa Banja Mlječanica (igrači iz Bijeljine i Ugljevika ) lako su izašli na kraj sa ekipom iz Banjaluke. Najneizvjesniji susret osmine finala bio je između Geokopa (igrači iz Beograda) i ekipe DM Montaže (igrači iz Novog Sada i Broda) koji je završen neriješeno, a na penale bolji su bili beograđani.

Tek tada stupaju prava uzbuđenja, ekipa iz Osijeka i Tešnja odigrale su vrhunski susret, a trideset sekundi do kraja na semaforu je stajalo 5:5 i tada Rakić pogađa za 6:5 za ekipu igrača iz Tešnja.

Ekipa iz Bijeljine je sigurnom igraom savladala ekipu Geokopa 5:2 i cijelo vrijeme kontrolisala susret. Zadnji susret večeri takođe je bila futsal poslastica, obje ekipe igraju sa viškom u polju, veliko nadmudrivanje, presing po cijelom terenu da protivnik ne uspostavi svoju igru  a poluvrijeme završene 1:1 .

U drugom dijelu bijeljinci ponovo poveli,  ali u veoma kratkom vremenu tešanjci daju dva gola i dolaze do vodstva koje tri minuta prije kraja anulira Pavić za konačnih 3:3. Golman bijeljinaca Ružičić brani dva penala i donosi svojoj ekipi prolaz u polufinale za koji su se dobro trebali oznojiti, a tamo ih čekaju odlični No1 parketi Novska.

U konkurenciji veterana odigrana dva susreta četvrtfinala i polufinale , a dobili smo finalistu prvog, a to je futsal Doborovci iz Gračanice.