Fudbaleri Rekreativa nikada u svojoj istoriji nisu imali bolji start u “bundesligi”!

Stadion “Dr Nele Karajlić” postao je neosvojiva tvrđava, u prvih sedam utakmica ostvareno je čak šest pobjeda, uz samo jedan poraz, i već je osvojeno 18 bodova, što je nekada bilo nedostižno i za cijelu sezonu….

Svoj trag u igri Rekreativa ostavio je i trener Slađan Peulić, koji je ovog ljeta sitgao u Česmu. Zasukao rukave, prihvatio se posla, i rezultati su već vidljivi.

– Dosta samo uozbiljili pristup treningu i utakmicama! Imamo dobar balans starijih i mlađih igrača, nema priče sa sudijama i protivnikom, dobar kolektiv i slušaju momci. Malo ko je vjerovao da ćemo od sedam utakmica imati šest pobjeda, samo poraz od BSK-a, najmanje primljenih golova u sedam kola, samo tri. Lijepo je biti u vrhu, iako u ovoj sezoni nemamo baš nikakav imperativ, izuzev da što skuplje prodamo kožu, a to nam za sada i te kako dobro ide – kaže Slađan Peulić.

I, tako Rekre je barem za sada ispred favorizovanih BSK-a, Naprijeda, Omladinca, Vrbasa….nekadašnjih drugoligaša, prvoligaša. Neka nova snoga na banjalučkoj fudbalskoj sceni, ovaj put stiže iz Česme….