Borac je “satrao” Željezničar (3:0), a pored velika tri boda, možda još više raduje posjeta na tribinama Gradskog stadiona!

Kao nekada, rekli bi oni nostalgičari, čekalo se u redu za ulaznicu, a i fotografija sa naslovnice pokazuje kako je bilo pred Istočnom tribnom pola časa prije početka meča. Redovi do zlatnog komadića papira, kao da se predosjećalo da će na terenu biti nešto veliko…. I bilo je!

Osjeti se da se Banjaluka, ali i cijela Krajina zaželila velikih mečeva, i ukoliko Borac bude nastavio sa ovakvim partijama, a nema razloga da ne bude tako, posjeta bi mogla rapidno rasti, pa i do dvocifrenih hiljada, ništa nije nemoguće, pogotovo ako se “crveno-plava” mašina umiješa u borbu za jedno od mjesta koja vode na međunarodnu scenu, a do toga cilja vode dva putića, preko šampionata, ali i Kupa BiH.

Za povratak publike velika zasluga ide i Upravi kluba koja je “osjetila” trenutak, i spustila cijene karata na veoma popularnu cijenu, a gotovo polovini građana najvećeg grada Srpske i okoline dala ulaz besplatno (djeca do 12 godina i ljepša polovina). I za one sa “tanjim” džepom, dvije marke (Sjever), tri (Istok) ili pet (Zapad) jednom u 15 dana ne bi smjeli predstavljati problem.

Konačno ona parola, “hoćemo porodicu i djecu na tribinama”, dolazi do punog izražaja, jer za nekoliko maraka, četveročlana ili petočlana porodica može uživati u svom komforu Gradskog stadiona.

Uživati i navijati za svoj Borac, što i jeste konačni cilj cijele ove priče….