23-ogodišnji fudbaler rođen u Gradišci, Ognjen Škorić se nije uspio nametnuti u banjalučkom prvoligašu. Prilika je bilo, ali Ognjenu se nije dalo, pa je i logičan redosljed dešvanja bio razlaz. Još uvijek Škorić ne zna gdje će nastaviti karijeru, ali kako sam kaže ne bi trebalo da bude problema u pronalaženju nove sredine.

Kod kuće sam u Gradišci, radim individualno i čekam pravi poziv – započinje priču Ognjen, pa nastavlja:

Iz štampe sam saznao da je moj matični klub Kozara zainteresovan za moje usluge. Došlo je novo rukovodstvo, domaći ljudi, koji žele Kozaru vratiti na staze uspjeha, vidjećemo šta će biti, ne bi imao ništa protiv ni da ostanem kod kuće.  Imam i kontakte sa ČSK-om iz Čelareva, prelazni rok tek sada počinje, pa sigurno da neću biti bez kluba – kaže Ognjen Škorić, koji je pored Kozare i Borca, nosio dres Donjeg Srema, Radnika i Tekstilca.

O Banjaluci sve najljepše:

Tako je to u životu, pa  i u fudbalu, ne zamjeram nikome ništa. Imao sam svoje prilike, nisam ih na pravi način iskoristio, idemo dalje, ko zna možda nam se putevi opet nekada ukrste – zaključio je Ognjen Škorić, kojeg po našim saznanjima traži i Bojan Magazin, koji ga je trenirao u Tekstilcu, a danas je na klupi Zvijezde iz Gradačca.