Mi se ne takmičimo, niti želimo da postavljamo nove standarde, ali očigledno je da javnost, kako domaća, tako i ona u regionu vjeruje našem portalu!

Iako grupa zanesenjaka ovaj portal shvata “onako više za sebe, nego za druge”, brojke pokazuju da smo davno prevazišli neke koji se upinju pokazati i dokazati kako mi radimo “sizifov posao”. Možda ga i radimo, onako amaterski, za svoju dušu, ali tim načinom uveseljavamo još na hiljade onih koji žele čuti malo drugačiju istinu od one servirane u političkim, ekonomskim ili sportskim kuhinjama naše žabokrečine.

Da, i podjelićemo sa vama naše brojke, iako oni koji liježu i ustaju sa našim portalom, budeći se u nadi da na adresi localhost/pravda više ništa neće naći, znaju te brojke bolje od nas samih, jer oni te brojke i zarađuju. Godinu 2016. završili smo sa 6.728.455 ulaza na portal! Ako bi se igrali matematikom, svaki građanin BiH dva puta je ušao na naše stranice, a nama još važnije jeste da je svaki stanovnik Republike Srpske čak šest puta “slučajno” navratio na naše stranice. Imali smo nekoliko tekstova koji su prešli i 100.000 čitanja, a na desetine onih koji su prevalili brojku od 10.000!

Takođe, naš kanal na Youtube, na adresi pravdabl TV imao je preko 200.000 pregleda, a trudili smo se da na njemu puštamo samo autentične snimke i fotogalerije. Na fejsbuk stranici imamo preko 4.000 lajkova, uz napomenu da nikada nismo sponzorisani. Naši tekstovi su svojim sadržajem dolazili do čitalaca, a tu smo bili najjači!

Narod nam je vjerovao jer nismo ni Dodikovi, niti Čavićevi, a još manje Ivanićevi, ili Radojičićevi. Nismo ni Petkovi, niti Milini, ali ni Dinini! Nismo ni Krupini, ni Borčevi, ili Željini,… Pišemo o onima o kojima ima šta pisati, ali nismo ničiji, već svoji, vaši, što ćemo i ostati do nekih boljih vremena.

Budite sa nama i uz nas, jer mi vam otvaramo oči, tamo gdje drugi pokušavaju da vas uspavaju, a tu počinje ”Zona sumraka”,…