Kontroverzni arbitar iz Gradiške Dragan Skakić novi je trener Obradovca, kluba koji se takmiči u Međuopštinskoj fudbačskoj ligi Gradiška (peti rang takmičenja)!

Klub koji je jesenji dio sezone završio na drugom mjestu, iza 13 Skojevski koji imaju 29 bodova, dok novi Skakićev klub i Laminci imaju po 28, želi sa bivšim sudijom doći do Područne lige.

Inače, Obradovac je prije rata važio za jedan od najprestižnijih klubova u gradiškoj regiji. Naselje na periferiji grada na Savi čini uglavnom bošnjačko stanovništvo, pa klub značajna sredstva pronalazi u veoma jakoj dijaspori.

Isto tako, tribina koja je decenijama krasila rukometni stadion u Gradišci prebačena je u Obradovac.

Skakiću posao u Obradovcu nije i prvi trenerski!

Ranije je vodio Jedinstvo iz Žeravice, te Slogu Dipo, i to dok je bio aktivan sudija, sada kada je pao sa liste, sigurno da će imati više vremena da se posveti trenerskom poslu.

Podsjećamo, Dragan Skakić je bio jedini arbitar u BiH koji je dijelio pravdu na bh terenima od pokretanja zajedničkog takmičenja (2002), ali je jesenas pao sa liste, jer dva puta nije uspio položiti fizičke norme, što znači i automatski da više ne može djeliti pravdu, ne samo u Premijer ligi BiH, već bilo kojem rangu takmičenja.