Dugo je Miloš Perović bio neprikosnoven “kralj” strijelaca u eliti Srpske i činilo se da je to gotova stvar, ali tako nije mislio Milan Šikanjić!

Golgeter Laktaša igra sjjano ove sezone i malo po malo sustizao je Perovića ,da bi u posljednjem kolu sa četiri projektila u mreži Veleža (5:1) došao do brojke od 18 pogodaka, i trenutno podjele prve pozicije na listi najboljih strijelaca!

– Dobra sezona je iza nas, kako za mene tako i za ekipu. Ostvarili smo zacrtani cilj što je uprava stavila ispred nas. Igramo dobar fudbal, a velike zasluge idu na adresu Uprave, kao i Stručnog štaba, koji je stao iza nas, i kada rezultati nisu bili baš onakvi kakve smo očekivali. Ipak, svi možemo na kraju biti zadovoljni kako igramo i kakve smo rezultate postigli. Druga pozicija nije mala stvar, bez obzira što smo priželjkivali i stepenicu više – kaže Šikanjić.

Sa svojih 18 pogodaka i te kako može i mora biti zadovoljan, ali ne misli stati na toj brojci, do kraja sezone je još osam prilika.

-Moram biti zadovoljan postigao sam 18 golova, u 24 utakmice, lijep broj ovako na prvu. Ipak moram reći da kada igrate u ovako dobroj ekipi sigurno da te šanse dolaze same po sebi, a mnogi golovi su individualni kvalitet mojih saigrača. Ne bi ja tu previše preuzimao kredit, igramo dobar fudbal, a tako se ispostavilo da sam ja ta “udarna igla”. U Laktaše sam i doveden da dajem golove i mislim da sam opravdao očekivanja onih koji su me doveli. Ima još dosta do kraja, želim zadržati dobar ritam golova, ali isto tako i ekipa samih igara. Ponavljam da druga pozicija kada se sve sabere nije uopšte loš rezultat i zato moramo biti zadovoljni šta smo do sada ostvarili – naglasio je Šikanjić.

A nova prilika da zatrese mrežu već je u srijedu, kada Laktaši gostuju na Palama, sastavu Romanije.