Ponovo u Hercegovinu!

Poslije trijumfa u Čitluku u prvom meču polufinala Kupa BiH, fudbalere Borca čeka izuzetno teško gostovanje, u Vrapčićima, kod trećeplasiranog Veleža. ovaj duel igra se u nedjelju, u terminu od 20.40 časova, a u lideru šampionata i te kako znaju šta ih očekuje na stadionu “Rođeni”.

-Derbi utakmice su uvijek takvog karaktera da morate imati maksimalan pristup, jer u njima sitnice odlučuju! Mi smo spremni, želimo da odigramo kvalitetnu utakmicu i da se što prije približimo zacrtanom cilju – istakao je Vinko Marinović, šef Stručnog štaba banjalučkog premijerligaša.

Kapiten Aleksandar Subić poziva na oprez, ali zna da Borac može odigrati dobru utakmicu i za Banjaluku se vratiti neporažen.

-Derbi utakmica. Vjerujem da ćemo pokazati zašto smo prvi. Znam da će biti teško, ali vjerujem da možemo odigrati kako taktički, tako i fizički na visokom nivou, a onda ni rezultat neće izostati – poručio je Subić.

Ekipe će sa centra povesti Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora, pomagaće mu Damir Lazić (Brčko) i Emir Zahiragić (Sarajevo), delegat je Mario Đuran (Modriča), a kontrolor suđenja Dalibor Drašković (Istočno Sarajevo).