Šta reći, kakvu poruku poslati, a ne reći bravo! Bravo, bravo, bravo…..

Naime, gradski derbi banjalučkih ligaša između BSK-a i Željezničar Sport team usitinu je bio jedan od derbija elite Srpske, uz sudar u Laktašima, gledajući po tabeli igrali su timovi koji se nalaze u gornjem domu tabele, ali poruku koju su poslali vrijednija je od rezultata, bodova, rivalstva…..

U zapisniku ovog meča, obje ekipe imale su nevjerovatnih 30 igrača ispod 21 godine!

I dok za sastav sa “Predgrađa” to nije nikakvo čudo, jer Željo tako funkcioniše godinama unazad, dajući priliku onima koji dolaze, i ta politika se pokazala i te kako ispravnom, “romantičari s Čaira”, napravili su zaokret u svojoj politici, uz pomoć Borca okrenuli su se vlastitom radu, i kao nagrada stigao je momenat da u zapisniku jedne utamice imaju 12 imena ispod 21 godine!

Svakako za pohvalu, i nadu da će svi imati koristi iz ovog projekta, pa i Borac, koji u jednom jakom takmičenju kali svoje nadarene fudbalere. Najbolji pokazatelj svega je David Vuković, o kojem danas svi pričaju, ali oni koji bolje prate naš fudbal, znaju da je taj momak bio strah i trepet u Laktašima.

Kako god bilo, sigurni smo da u ovih 30 imena na obje strane “čuče” novi izbrušeni talenti i da u njih treba ulagati. Čini se da je konačno banjalučka mladost dobila pravu priliku…..