Fudbalska reprezentacija Republike Srpske u prijateljskom nepriznatom meču doživjela je još jednu blamažu. U utakmici koja nikome nije trebala, poražena je od Asterasa s 1:0.

Ono što boli sve ljubitelje fudbala u Srpskoj, jeste činjenica da izabranici selektora ??? Branimira Tulića sebe nazivaju fantomska reprezentacija do 23 godine, koja izuzev u glavama čelnika FSRS nigdje više ne postoji. Dovoljno je da otvorite sajt FIFA i UEFA, i sve će vam biti jasno, koje selekcije i gdje učestvuju.

Ono što je još tragičnije jeste izvještaj sa meča i koliko smo cijenjeni u Evropi. Na zvaničnoj stranici FSRS

http://www.fsrs.org/index.php/v/asteras-republika-srpska-u-23-10-10

(klikom na ovu adresu otvorićete izvještaj)

vidjećete da je utakmicu utakmica posmatralo okruglo 40 gledalaca! Ni 39, ni 41, ocijenilo je oštro oko izvještača naše reprezentacije.

Čak nam braća Grci nisu dali da igramo na glavnom stadionu, već u istom izvještaju piše da se lomatalo na jednom od pomoćnih terena Asterasa.

Pored četiri promašene šanse i hvalospjeva o igri selekcije koja igra po evropskim nedođijama, Mile Kovačević i Rodoljub Petković moraće javnosti položiti račune koliko je napaćene klubove RS koštala ova skupa zabava na Peloponezu i zašto se uopšte igrala.

Dok ne odgovore na ta pitanja momci koji s ponosom nose najdraži grb putovaće hiljadama kilometara da ih gleda 40 ljudi.

Malo li je,….