U Krupi je bilo svečano!

Polufinale Kupa BiH, ali i visok rezultat iz prvog meča, unaprijed poznat pobjednik, nekako su u drugi plan stavili dešavanja na terenu, a u prvi “ono okolo kere”….

Bilo je tu dosta fudbalskog svijeta, trenera, funkcionera, novinara, menadžera…. brojni gosti stigli su gotovo iz svih klubova regije, ali i BiH. Jednostavno u Krupi su odlučili da naprave praznik, jer finale Kupa, pa makar i onog opštinskog, da ne govorimo nacionalnog, neigra se svaki dan!

Prije utakmice, čak i za vrijeme iste, a pogotovo poslije meča mogle su se vidjeti razne kombinacije u sada već kultnom kafiću na stadionu “Šampion”, teoretičari zavjere kazali bi “to je taj trenutak”, a oni kojima je svejedno, rekli bi “prije ili poslije oni će biti zajedno”…

Tako smo na jednom mjestu vidjeli Dragomira Ilića, čovjeka oko kojeg se u Krupi sve vrti, Amara Osima, čovjeka oko kojeg se sve u Sarajevu vrti (mislimo na fudbal), Rodoljuba Petkovića, čovjeka oko kojeg se doskora sve vrtilo u fudbalu Srpske, i Darka Vojvodića, čovjeka oko kojeg se vrti opstanak Borca u Premijer ligi BiH!

Šta su dogovorili, samo oni znaju, 1, x, ili 2, ko će ga više znati, i onako se svi klade na sve……