Ekspedicija OFK Sport Team odigrala je četiri utakmice na pomoćnim terenima FK Crvena Zvezda u Beogradu, sa slavnim klubom iz prestonice Srbije! I ne samo da su imali čast da igraju i druže se sa “crveno-bjelim” vršnjacima, već su im parirali u mnogim segmentima fudbalske igre, uostalom to i rezultati govore….Četiri utakmice, četiri generacije, jedna pobjeda, dva remija, i jedan poraz!

Najuspiješnija tamičarski bila je generacija 2009. koja je savladala Crvenu Zvezdu sa 4:1. Blistao je maestralni Matej Deket, koji je postigao het-trik”, a u strijelce se upisao i Mihajlo Smiljić. Moramo naglasiti da Deket dolazi iz sportske porodice, i kako sada stvari stoje lako bi mogao nadmašiti tatu Zorana, nekada uspješnog fudbalera Ljubića, Borca, Čelika…..

Generacija 2008. odigrala je neriješeno 3:3, iako su banjalučani vodili 3:0, na krju remi je zadovoljio obje strane,a strijelci za “plavo-bijele” bili su Dušan Pejaković (2) i Stefan Skakić.

Uspješna je bila i generacija 2007, jer je rezultat na kraju glasio 1:1, a stijelac za OFK Sport Team bio je Adrijan Radanović.

Podbacila je generacija 2006. koja je poražena sa ubjedljivih (0:6), ali ti momčići izašli su na prvi na teren, probili led “velikog duela”, pa im netreba mnogo zamjeriti….

Kako god bilo, OFK Sport Team je još jednom pokazao da i na prostorima Balkana izrasta u veliki klub, koji može rame uz rame sa najvećima. Beogradska avantura obojena u Zvezdine boje to je potvrdila. Malo li je…..