Predsednik upravnog odbora i šef stručnog štaba teslićkog drugoligaša Proletera Dalibor Ignjić podnio je ostavku na sve funkcije u klubu i napustio njegovo kormilo!

Drugoligaš sa “Radolinke” polusezonu završio je na 12. poziciji sa 18 bodova, a uskoro bi se trebala održati i Skupština kluba na kojoj ć biti izabrano novo rukovodstvo.

Saopštenje Proletera prenosimo u cijelosti:
Želimo da mu se zahvalimo na svemu urađenom u periodu provedenom u klubu.Od samog preuzimanja kluba u jednoj od najtežih situacija od njegovog postanka kada su mnogi mislili da neće biti izlaza kao dijete kluba koje je provelo svoje dijetinjstvo na Radolinci skupio je hrabrost da dođe na čelo i preuzme ogromnu odgovornost.Radio je mnogo više funkcija nego gore navednih samo da bi klub opstao i trajao. Dan za danom,utakmica za utakmicom,sezona za sezonom trud i rad se isplaćivao.Ponovo se pričalo i pisalo o Proleteru.Ponovo smo dospijeli na fudbalsku mapu naše zemlje.

Rezultat svega je da je klub sačuvan,postavljen na stabilne temelje i tri godine za redom na kraju godine ima sve obaveze rješene prema svima od saveza,prevoznika i svih drugih i bez ijednog duga završava godinu.Rezultatski je seniorski tim u sredini tabele sa nekoliko velikih pobjeda u posljednje vrijeme na domaćem terenu.Imamo i sve omladinske kategorije koje nastupaju u raznim ligama i imaju zapaženo mjesto u njima.

Predsedniče,šefe želimo Vam sreću i uspjeh u sportskom i privatnom životu uz uzrečicu koju ste Vi često spominjali ” Svi smo mi prolazni ali Proleter je vječan i moramo da ga sačuvamo po bilo koju cijenu” i mnogi će se složiti da je rečeno i ostvareno i da je klub opstao i da će i dalje trajati zahvaljujući u velikoj mjeri upravo njemu.