Princeza Dajana dolazila je na mečeve Bobe Živojinovića i pratila njegovu igru sa običnih tribina, iako su članovi kraljevske porodice imali VIP ložu.

Princeza Dajana krajem osamdesetih, je bila luda za Živojinovićem, sadašnjim suprugom Lepe Brene. U tom periodu Dajana je bila u braku sa princom Čarlsom.

Dajana je često dolazila ne njegove mečeve, upoznali su se 1987 godine, a tada je princeza upoznala i Živojinovićog najstarijeg sina Filipa.

Dobro, nećemo o tome. Ne želim sada da pričam o tome jer ona više nije sa nama. Velika je stvar kada ti na meč dođe da te bodri neko poput nje, jer se nije događalo da me neko iz kraljevske porodice bodri sa tribina – kazao je Boba.

On je ispričao da je upoznao Dajanu nedjelju dana prije Vimbldona 1987. godine, kada je održan humanitarni meč pod njenim pokroviteljstvom.

Pitala me je da li sam ja teniser koji ima najjači servis. Sledeće godine održan je opet meč, pa je me opet posjetila i ponovo me pitala da li je moj servis i dalje dobar. Tada smo počeli da se viđamo i družimo. Bili smo bliski – dodaje Živojinović.

Boba je objasnio da je bio iznenađen koliko je pokojna princeza bila prirodna i da su često pričali o sinovima, jer je Filip godište njenog mlađeg sina Harija.