Nakon dobre i efikasne igre u proteklom kolu u Kozarskoj Dubici,  fudbaleri Sloge uspjeli su da pred svojim navijačima pruže dobru partiju i isprate goste iz Banjaluke sa pet golova u mreži Dobraša. Krenuli su od starta puleni Mitra Lukića ofanzivno i natjerali protivnika da se brani. Odolijevali su gosti do 10. minuta kada je najbolji strijelac  drugoligaškog „zapada“,  Jovo Lukić, primio idealnu loptu od Bećarevića i poslao je iza leđa golmana BSK-a.  Samo četiri minuta kasnije ponovo je na sceni Duško Bećarević koji ovaj put pogađa mrežu nakon izvrsnog proigravanja Borislava Lukića. Da je ovaj tandem nosilac svih napada Sloge pokazalo se  i u 26. minutu jer se Bećarević revanširao B. Lukiću i omogućio mu da se upiše u strijelce. Gosti, praktično nisu ništa pokazali u prvih 45 minuta, ali su zato u nastavku utakmice oni bili ekipa koja je počela da diktira tempo. Domaći fudbaleri djelovali su smušeno, a gosti iz nekoliko napada nisu uspjeli da ozbiljnije ugroze Milkanovića. Nakon dvostruke izmene u 67. minutu domaćin ponovo konsoliduje redove i u finišu dolaze do još dva gola. Prvo je mladi Jupić savladao Dobraša,  a nekoliko sekundi prije posljednjeg zvižduka sudije Mitrovića , najbolji pojedinac susreta Bećarević sa nekih 18 metara zakucava loptu u lijevi golmanov ugao. Bio je to gol za sladokusce, a ujedno i nada da će u narednom kolu u derbiju u Srpcu, Dobojlije vizirati prvoligaški status.

SLOGA-BSK 5:0 (3:0)

Strijelci : 1:0 J. Lukić (10), 2:0 Bećarević  (14), 3:0 B. Lukić (26), 4:0 Jupić (88), 5:0 Bećarević (90).

 Stadion: „Luke“. Gledalaca: 150. Sudija: Slaviša Mitrović (Šamac ). Žuti kartoni: Zelenković (Sloga).

 SLOGA : Milkanović, Janković, Vuković, Zelenković, Gavrić, Radovanović, J. Lukić (od 40. Jupić), Bećarević, B. Lukić (od 67. G. Lukić), Blagojević, (od 67. Ristić), Hadžikadunić . Trener: Mitar Lukić.

BSK: Dobraš, Radaković, Petrović, Lekić, Šipovac, Svitlica (od 33. Simić), Šakić, Milojević, Damjanović, Knežić, Dujaković. Trener:  Marko Maksimović.